PION Group växer genom att förvärva HR-Tech bolaget Whippy

Datum: 20 januari 2023

PION Group växer genom att förvärva HR-Tech bolaget Whippy

PION Group tar ytterligare ett steg i sin tillväxtresa och stärker sin HR-Tech affär med Whippys SaaS-lösning för on- och offboarding.

Jan Bengtsson, koncernchef PION Group, kommenterar;
”Genom vårt inträde i Whippy får vi tillgång till Whippys on- och offboardingkompetens samt deras SaaS-lösning för on- och offboarding. Whippys digitala lösning ger tydliga och mätbara resultat för chefer och medarbetare där 50% av medarbetare som genomgått Whippys process levererar över chefens förväntningar första kvartalet. Genom förvärvet tar vi ytterligare steg närmare vår vision, A world where people matter – powered by tech, där vi stärker upp vårt erbjudande inom HR-Tech. Våra kunder efterfrågar idag i stor utsträckning stöd i de processer som Whippy erbjuder. Tillsammans kommer vi få ett mycket starkt kunderbjudande”.

Whippy etablerades 2019 och har en stark marknadsposition inom digital on- och offboarding med kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Bolaget har, förutom gedigen erfarenhet av att skräddarsy chefs- och medarbetarprocesser under den första och sista kritiska tiden i en anställning, specialiserat sig på att mäta och utvärdera processerna.

Mer information:
Whippy
PION Group

Skarpa har bistått PION Group i transaktionen.

Transaktionsteam Skarpa:
Niklas Edler
Mai-Mai Brändström Björklund
Caroline Eriksson


Anmäl dina intresseområden till Skarpas köpardatabas.

När du skickar informationen till oss godkänner du att vi registrerar dig i vår databas.

Intresseanmälan